Reijantupa

Tarjoamme pitkäaikaista perhekotisijoitusta kuudelle huostaanotetulle lapselle/nuorelle Tuusulassa. Talon yhteydessä on 48 neliön tukiasunto itsenäistyvälle nuorelle.

Perhekoti toimii tavallisen perheen tavoin ja menetelmiin kuuluu normaali kodinomainen kasvatus jokaiselle perheenjäsenelle ja vahvistaa hyvien tapojen merkitystä. Perheen vanhemmat ovat läsnä lapsen jokapäiväisessä elämässä.

Tiloina toimii iso omakotitalo, jossa on seitsemän makuuhuonetta, tilava olohuone, keittiö ja suihkutilat. Alakerrassa on runsaasti askartelutilaa ja pihalla uima-allas. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja Hyrylän palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Koulunkäynti

Ala-aste, erityisluokat, yläaste ja lukio sijaitsevat enimmillään 500 metrin etäisyydellä perhekodista.
Ammatillisiin oppilaitoksiin on matkaa 3-12 km (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Tikkurilan alue)
Helsinkiin on hyvät linja-auto yhteydet.

Vapaa-aika

Uimahalli sijaitsee noin puolen kilometrin päässä.
Urheilukeskuksen palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Siellä on mahdollisuus harrastaa monenlaisia liikuntamuotoja yksilölajeista joukkuepeleihin. Lähistöllä sijaitsevilla kouluilla tapahtuu monenlaista harrasteohjelmaa eri yhdistysten/yritysten ylläpitäminä.

Perhekodilla on lomahuoneisto Tallukka hotellin yhteydessä Vääksyssä. Liikunta ja ulkoilumahdollisuudet ovat ympäristössä hyvät.

Henkilökunta Reijantuvassa

Reija Virkkunen, johtaja
Sosiaalikasvattaja, laillistettu sosionomi
puh. 040 708 1105

Taisto Virkkunen, ohjaaja
Lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja
puh. 0400 778 792

Marianne Kleimola, ohjaaja
Sosionomi AMK
puh. 040 753 0682

Lisäksi Aida ja Taija toimivat vakituisina lomittajina perhekotivanhempien lomien aikana.

Henkilökunnalla on pitkä ja monipuolinen kokemus ja koulutus sijaishuollosta ja lastensuojelutyöstä. Työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehditaan säännöllisen työnohjauksen, jatkokoulutuksen ja virkistystoiminnan avulla.

Ota yhteyttä

Perhekoti Reijantupa
Jussilantie 23, 04300 Tuusula

Puhelin:
040 753 0682

Sähköposti:
reijantupa@kolumbus.fi